PROFI Design 2014

Ochrana osobních údajů

VÍCE

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů
Vaše data jsou v mojí databázi v naprostém bezpečí.

Provozovatelem webových stránek www.xkazax.cz je společnost Kažimír Josef, Teplická 117, Bystřany 417 61, Česká republika, IČ: 04161190.
Provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00078371.
Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby,
tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.


Shromažďuji tyto osobní údaje:
Uživatelské jméno, profilový obrázek, jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailová adresa, fakturační údaje (IČ, DIČ, adresa)


Jak s osobními údaji nakládám:
Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.
Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu Kažimír Josef.
Záleží mi na tom, abych se nedoupuštěl spamování. Všechny zprávy z newslatter, které rozesílám, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení.
Pokud zprávy odemě nechcete dále dostávat, použijte prosím odhlašovací odkazy nebo mi napište na e-mail info@xkazax.cz.


Registrace Vašich údajů:
Při vytvoření registrace je nutné zadávat pravdivé informace, protože na základě těchto uvedených informací,
probíhá další komunikace mezi uživatel a provozovatelem (Blog, web).
Kontaktní email se může použit na:

  • obnovu hesla
  • posílání příspěvků
  • vzájemnou komunikace mezi uživatelem a provozovatelem (Blog, web)
  • nabídky od provozovatele (Blog, web) a jeho partnerů
  • apod.

Tento web také shromažďuje údaje o navštívených uživatelích:

  • internetová adresa
  • použitý prohlížeč
  • operační systém
  • odkud přišli popřípadě co zadali do vyhledávače
  • použitý jazyk
  • IP adresu
  • události vykonané na tomto webu, blogu
  • datum návštěvy webu, blogu

Web, blog může umístit do vašeho počítače „coolies“. „Cookies“ lze použít i mimo jiné na zvýšení bezpečnosti těchto stránek, ale jeho hlavním důvodem je poskytnout informace pro statistické měření.


Veřejná komunikace na webu, blogu:
Veřejnou komunikaci na tomto webu, blogu je možné provádět formou komentářů pod článkem nebo příspěvkem.
Tato komunikace je veřejná pro všechny návštěvníky tohoto webu, blogu.


Komunikace z webu, blogu:
Tento web, blog může komunikovat se svými uživateli prostřednictvím emailů.
Obsahem této komunikace mohou být zprávy o změnách ve vašich údajích nebo zveřejněné novinky na tomto webu, blogu.
Pokud si uživatel nepřeje dostávat tyto informační zprávy, může se z této komunikace odhlásit.
Odhlášení je možné provést přes libovolnou emailovou zprávu, ve které je úplně ve spodní části odkaz,
pro automatické odhlášení komunikace s tímto webem, blogem.
Odhlášení je také možné provést pomocí kontaktního formuláře (e-mailem) nebo poštou.


Vymazání údajů o uživateli:
Zaregistrovaný uživatel může požádat o vymazání jeho kompletního konta, pomocí kontaktního formuláře (e-mailem) nebo prostřednictvím pošty.
Samotné vymazání může trvat několik pracovních dní s ohledem na vytíženost.


Změny v ochraně osobních údajů:
Tento web, blog si vyhrazuje právo změny v podmínkách o ochraně osobních údajů, pokud nastane potřeba provést úpravy tohoto dokumentu.
O případných změnách bude informovat všechny aktivní uživatele.

Pin It on Pinterest